Pástétomnak, rántva, sütve, bárhogy legyen, imádom a padlizsánt. Csodálnivaló az a gyönyörű mélybordó szín, az a tenyérbe simuló cseppforma! Törökparadicsom és tojásgyümölcs néven is fut, és mindkettő méltó hozzá: az előbbi egzotikus, az utóbbi mesei. Első…

Szerző: mezsuka  2010.04.30. 14:15 14 komment

Címkék: fokhagyma padlizsán pástétom

Befogadó nemzet a magyar. Van, aki ezt fájlalja, van, aki észre sem veszi, van, aki átkozza. Népek, szokások, vallások, hitek és velük együtt ízek vonultak át - stratégiailag, földrajzilag és szellemiségében is nyitott – kis országunkon az elmúlt évezredekben. Ez a…

Szerző: mezsuka  2010.04.29. 11:04 2 komment

Címkék: paprika bazsalikom feta diétás

süti beállítások módosítása