Nyanyika palacsintái olyan termetesek voltak, hogy egy darab is kifogott rajtunk, ha utolsó fogásként ettük és nem csak úgy uzsonnára, ami persze gyakran megesett. A sűrű masszába sütőport is tett, a tojásokkal nem spórolt és egyáltalán nem törekedett arra, hogy vékony és…

Szerző: mezsuka  2012.01.18. 17:56 Szólj hozzá!

Címkék: édes palacsinta

Tudjátok miért hókifli? Mert úgy hull rá a porcukor, mint a legszebb téli havazásban a lassú esésű, könnyű pihék az orrodra. Még esik, de ahogy elnézem, nem sokáig. Itt benn pedig a legjobb, ha sütök, és nem csak a termosztát hőszabályzóját tekerem egyre feljebb.  A…

Szerző: mezsuka  2012.01.18. 10:56 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása