Nyakunkon az íztelen, szagtalan melegházi zöldségek szezonja. De ki mondta, hogy a szendvics mellé csak cikkekre vágott paprikát és paradicsomot lehet enni? Na ugye....

KĂ©p0034[1].jpgAz alma, a körte, a szőlő olyan gyönyörű és olyan nagyon kívánkozik a fetasajtkrémes ciabatta mellé, hogy szinte bekapni is kár. Persze, mint a képen is látszik, az első falat már lecsúszott.  Gorgonzolával, kéksajttal is lehet próbálkozni.

Hozzávalók:

fetasajtkrém (1 rész natúr vajkrém, 2 rész fetasajt, sült kápiapaprika, fekete olajbogyó, bazsalikom), Vilmos körte, Otelló szőlő, pirítós.

Szerző: mezsuka  2013.10.15. 09:09 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://konyhamese.blog.hu/api/trackback/id/tr165569510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baloma 2013.10.15. 10:36:12

Az én ma reggeli sima vajas-pirítósomhoz képest ez maga a paradicsom. Nagyon guszta.

mezsuka 2013.10.15. 13:04:58

Vajas pirítóshoz is megy!!!!